Aktywne Wpisy
Teemcio +419
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
odyn88 +176
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#budownictwo #nieruchomosci
Oprócz tego atrakcje:
Piszczące jeze pod oknem. Wylatujące chrząszcze wielkości mojej dłoni, które napierniczaja w ściany niczym śrut, pająki a'la Harry Potter xd
Jak będzie sąsiad kopcił śmieciami to nie ma znaczenia co masz dookoła, trzeba zgłaszać (mojemu znowu odwala i pomimo kilku zapewnień że będzie grzeczny dalej to robi).
Wiesz co, mój sąsiad jak kopci to widać jak zza jego domu leci tyle dymu, jakby kilku papieży wybrano XD nie trzeba tutaj inspektora gadgeta.
@nama: Może palić węglem i też kopcić, bo nie spala mu go całkowicie. Jest wiele przyczyn dlaczego tak kopcą mimo że nie palą
A jak nie ma sezonu grzewczego to robi sobie ogniska na podwórku.
Teraz mam zamiar wydrukować kilka plakatów do tego jak palić w piecu i porozwieszać po gminie bo też nie da się oddychać. U mnie na szczęście rzadka zabudowa to wszystko się rozprasza po polach.
i się chodzi i mówi że kurde panie Genku, bez przesady - to zawsze oj oj przepraszam nie będę a za tydzień to samo. Nie mam sił do niego.
A okolica cała siwa tylko przez niego. Czasem otwieram w domu aż śmierdzi.