Aktywne Wpisy
wieszjo +106
A zatem Baxton próbuje walczyć I wrócić do gry i.... muszę wam powiedzieć że ten film jest już dużo lepszy od poprzedniego. Każdy kto traktuje Baxtona na równi ze stuu to debil, ludzie też zapominają że on sam był wtedy młody i miał 18/19. Każdy kto żyje w Internetach, siedział na jakiś dc, team speakach wie że to całkiem normalne wysyłanie takich wiadomości a zwłaszcza w tamtych czasach.
Jeśli ten film się
Jeśli ten film się
Co sądzisz o sytuacji Boxdela już tak obiektywnie NA TEN MOMENT?
- Oberwał mocno ale zdecydowanie zasłużenie 43.6% (503)
- Zdecydowanie nie zasłużył na taki lincz 56.4% (650)
Kupiłam auto które miało fabrycznie krzywą felgę a w ASO odbył się czeski film. Będzie szczegółowy wpis.
Jest! Udało się!
Wymienili mi felgę w ramach gwarancji. Wszystko trwało od 8 rano do 17 z masą perypetii!!!
Przez ten czas byłam zapewniania że przecież felga jest prosta, że 3 godziny robili testy, że jeździli nawet kierownicy i wszystko gra.
Zaczęłam się już czuć jak ktoś chory psychicznie więc koniec żartów - zadzwoniłam po @putinn który pomaga przy zakupie samochodów używanych a wulkanizacja to jego drugie imię XD i gdyby nie on to jeździłabym dalej nowym (!!) samochodem na krzywej feldze...
Mega Ci dziękuję za postawienie ich (kierowników) do pionu i za to, że pokazałeś zawodowym mechanikom (sic) jak się sprawdza felgi.
Z tego co rozmawialiśmy to @putinn ma opisać całą sytuację (która bardziej przypomina czeski film) jak dojedzie z Katowic do swojego miasta. Bo mnie przy wszystkim nie było in się słabo na tym znam a historia powinna pójść w eter.
Jeśli znacie kogoś kto kupił suzuki vitarę w mm cars katowice - uwaga, moja krzywa felga została przekręcona do jednego z samochodów na odbiór. Nie mieli nowej więc dali mi cudzą.
Jeśli ktoś chce być zawołany do pełnej historii (za onkologa nie zwracam, kawy też nie pijcje bo ciśnienie podniesie) to zostawcie plusa, użyje pierwszy raz mirkolisty.
#samochody #afera #motoryzacja #januszebiznesu #oszukujo
Komentarz usunięty przez autora
Ale pomysł ile by taka krzywa felga za kilka lat przyniosła korzyści dla Aso, ile by się części zużyło, ile by było wymian potrzebnych. Akurat by she gwarancja skończyła i auto do remontu.
Wygoogluj hasło "stanowski mercedes" xDDDD
@nama: serio? To może to zgłosić gdzieś :/
Ja widziałem gości robiących wszystko, abyś odjechała jak najdalej i na własny koszt sobie zmieniła wadliwą felgę :|
"Miej amerykańską maszynę HUNTER do testów drogowych kół za 100k PLN, nie przeczytaj instrukcji" XD
Przynajmniej całe mirko się dowie, że