Wpis z mikrobloga

Ventura zachował twarz i zrezygnował z prowadzenia reprezentacji Włoch zanim został w----------y. Kilka scenek z wczorajszego meczu:

Całe San Siro wygwizduje hymn Szwecji. Jeden koleś jak zwykle pokazał klasę

De Rossi po otrzymaniu informacji że ma się rozgrzewać bo zaraz wejdzie na boisko: "Przegrywamy, czemu on k---a nie wpuści napastnika!?"

Kibice Szwecji śpiewają włoskim "Always look on the bright side of life"

Buffon płacze w pomeczowym wywiadzie dla RAI

Nagranie ze szwedzkiego Eurosportu z ostatniego gwizdka, polecam, ciary :)

Włoskie gazety spekulują że kadrę ma objąć Ancelotti, czyli na lepsze czasy włoskiej piłki jeszcze poczekamy...

#pilkanozna
Minieri - Ventura zachował twarz i zrezygnował z prowadzenia reprezentacji Włoch zani...

źródło: comment_0h7e9WJyTRg5UJidYczN42i3M2jUjNVj.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koziol87 Wlosi maja im za zle ustawiony remis w meczu Szwecja-Dania na jakims euro - 2:2 dawalo awans skandynawskim teamom eliminujac Wlochow i akurat tyle bylo przypadkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jamtojest: W kontekście ostatnich doniesień z jego pracy w Bayernie to mam spore obawy, ale masz rację - na ten moment jest chyba jedynym dobrym rozwiązaniem. Lepszym od Ranieriego na pewno :)
  • Odpowiedz
@Palto-W-Palo-Alto: @toporro: obejrzałem powtórkę tego meczu na yt i w żaden sposób oba gole dla Dunczyków nie były ustawione. Włosi to po prostu malkontenci albo to typowa reakcja na przegraną. My też jęczyliśmy na H. Webba za tego pamiętnego karnego w meczu z Austrią.
  • Odpowiedz
@splesnialakanapkazplecaka: Nie kupi, Juventus będzie próbował ściągnąć jakiegoś topowego bramkarza na pewno, Llorisa z Tottenhamu albo Oblaka z Atletico, ale tylko jak trafi się okazja, a na to się nie zapowiada. Nie wiem dlaczego tak cię bawi Wojtek w bramce Juve, to jest jednak dobry bramkarz. Może nie czołowka światowa jak tych 2 o których pisalem, ale jednak solidny bramkarz.
  • Odpowiedz
@splesnialakanapkazplecaka: Nie wiem jak to sobie wymyśliłeś ale Juve na pewno nie ściągnie Navasa żeby zastąpić Szczęsnego. Jak będą chcieli zastąpić Szczęsnego to tylko jakimś naprawdę dobrym bramkarzem. Ale jak pisałem - Wojtek na pewno będzie pierwszym w bramce Juve na sezon 18/19. Potem pewnie pojawi się jakiś włoski bramkarz z formą (Meret albo Scuffet jak wystrzelą). Na następny sezon Wojtek albo Lloris czy Oblak, ale na 99% Wojtek.
  • Odpowiedz