Aktywne Wpisy
Pójście do Wojska to nie tylko sposób na dobrze płatną i stabilną pracę ale również ciekawe zajęcie. Niektórzy ludzie zachwycają się drogimi i szybkimi autami Ale przecież wojskowy myśliwc jest o wiele droższy, szybszy no i lata z prędkością ponaddźwiękową. To jest przygoda życia. Jeszcze ci za to płacą. Można też jeździć czołgami po parę milionów sztuka. Zawsze można też pójść do piechoty i mieć Call of Duty tyle że w prawdziwym
sznioo +136
Witam.
Zacząłem sobie rasą z etyką materializm. Pobudowałem roboty, populacje organiczną zamieniłem w cyborgi po czym również w roboty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nasuwa mi się parę pytań.
1.Czy da radę zmienić ustrój na mechaniczną inteligencję? Są później w technologiach jakieś możliwości?
2. Grając od początku robotami w Synthetic Dawn po asymilacji stawali się cyborgami. Tutaj od razu przekształcają się w mechaniczne bestie. Czy to jakiś bug?
(niezwiązane z Synthetic Dawn).
3. Przyśpieszyłem rozwój bezrozumnych gadów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po wytworzeniu mózgu dziwnym sposobem mogły żyć na światach cmentarnych (choć mieli tylko możliwość zamieszkania światów oceanicznych). Nie miałem wtedy żadnych dodatkowych umiejętności, które by to tłumaczyły. Błąd gry?
1. Nie wydaje mi się
2. Driven assimilators od razu zamieniają wszystkich w cyborgi jeśli dobrze pamiętam
3. Istnieje życie na planetach cmentarnych