Wpis z mikrobloga

Mirki ze #szczecin, odradzam zakupów w pizzerii Marco Polo. Taki syf dostałem - oczywiście zimna, gumowa i czekałem ciul wie ile. Szlachetnego podniebienia nie mam, ale to coś wywaliłem do śmieci. Jeszcze wołałem kierowcę przez okno (mieszkam na parterze) jak ją otworzyłem, akurat wsiadał do auta - zlał na mnie totalnie, szybko wsiadł i się zawinął. A jeszcze łebkowi napiwek dałem... Telefonu już nie odbierali chociaż jeszcze trochę czasu do zamknięcia było, a jak do nich napisałem to też mnie zlali i do dziś nie mam odpowiedzi. Super pizzeria #!$%@?.

#zalesie #pizza ##!$%@?
m.....k - Mirki ze #szczecin, odradzam zakupów w pizzerii Marco Polo. Taki syf dostał...

źródło: comment_O3pfLZ9IIxarqlX5VdLiOrI1JOa9d5jM.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
@Krupier alle dobre zamawiałem nie raz. I musze przyznać ze trzymaja poziom. Pani ktora odbiera telefony bardzo mila i zwygladu tez spoko. Jednak #!$%@?ą mnie swoimi cenami minimalnymi od ktorej dowóz jest za darmo. Czesto brakuje 1 zl (cennik stworzony specjalnie w taki sposób) i #!$%@? trzeba zamowic sos lub pepsi za 3 zl. Jako staly klient wkoncu sie #!$%@?łem na to i wiecej tam nie zamawiam nic. Bo nie bede
  • Odpowiedz
@Krupier:najbardziej wloska HahxD @ziobro2 do tego wkurza mnie w domino's niemilosiernie to ze brzegi pizzy stanowia ok. 30% calosci. Nie polecam.
@meshack duza i tania, teraz wiesz zeby wiecej nie zamawiac => lepiej sobie zrobic grzanki albo tosty.
  • Odpowiedz
najbardziej wloska HahxD

@eARLq3: jeśli chodzi o te dostępne w Szczecinie to tak. Jedna z lepszych i najbardziej zbliżonych do tych serwowanych we Włoszech (chociaż u makaronów można zjeść takie gówno o jakim u nas nawet się nie śni w koszmarach).
  • Odpowiedz
@Krupier: nie moge sie z toba zgodzic xD jak to jest zblizone do wloskiej pzzy to chyba amerykanin robil tobie pizze w Rzymie xD
Tak tlustego ciasta jak w dominions to nigdzie nie jadlem... ale i tak lepsza niz marcopolonus.
  • Odpowiedz
Tak tlustego ciasta jak w dominions to nigdzie nie jadlem...

@eARLq3: w takim razie nie jadłeś pizzy we Włoszech.

Dominos jest naprawdę w porządku. Nie trafiłem nigdy na tłuste ciasto, ale ja zwykle parmeńską zamawiam, bez udziwnień.
  • Odpowiedz