Wpis z mikrobloga

• 1174
Pratchettowe Mireczki i Mirabelki! Dzisiaj cytatu nie będzie, w zamian przygotowałam dla Was coś innego ;) spośród osób plusujących ten wpis wylosuję jedną, która otrzyma tę oto jedyną i niepowtarzalną zakładkę do książki zrobioną przeze mnie :3 Mam nadzieję, że trafi do osoby, u której nie będzie kurzyć się w szufladzie :) #pratchettnadzis
Za jakość zdjęcia przepraszam :d

Meyru - Pratchettowe Mireczki i Mirabelki! Dzisiaj cytatu nie będzie, w zamian przygo...

źródło: comment_hHRmMd79RtRLC52wco9XIGuYwvfdPwf7.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
@Meyru: No kaman, piwo w rękach Niani to aż za duża podpowiedź :D A ja się zapytuję - gdzie Sam Vimes jest? O! No i napisałbym, żebyś dała bo mam horom ksionszke, ale zdam się na wynik losowania... Z tym, że jak byś kiedyś chciała rozprowadzać to w zamian za Bilety Narodowego Banku Polskiego, to jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gumiorek: nie wykluczam w przyszłości rozdania zakładek z innymi postaciami ( ͡° ͜ʖ ͡°) a na robienie tego za hajsy mam za mało czasu ;d
  • Odpowiedz
@Meyru: To możemy się umówić, że jak będzie z Vimesem i Vetinarim, to napiszesz mi priv i ogłosisz rozdajo z losowaniem za 20 sekund - choć znając moje szczęście uda mi się i to przegrać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

PS. Czy jest to sytuacja życiowa w stylu "#!$%@? korpo, rób zakładki"?
  • Odpowiedz
@Meyru: To może barter - daję nerkę, mało używana, (chyba) w dobrym stanie. Nawet będę ją magazynował za darmo dopóki nie znajdzie się kupiec ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Meyru: Wiesz, ja tam polecam zarezerwować. Niebita, trzymana pod plandeką, używana tyle, co w niedzielę do piwa. Takiej nerki w żadnym komisie nie dostaniesz... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz