Wpis z mikrobloga

@Sojerr: Nienaeidziłem tej mapy xD Dlatego, że dużo sniperów było xD Ale pamiętam kiedyś miałem dobrą passe xD Karabinek snajperski + P90 i cała mapa moja xD Raz, mnie ganiali po mapie to jak położyłem się w ghilie suicie na trawie to przebiegli obok mnie xD To był pierwszy raz kiedy ten kamuflaż mi się przydał xDDD
  • Odpowiedz
@Grajmzi: Robił pure competitive z balansem broni czego tej grze brakowało chyba, że wolałeś ginąć na respie z granatnika :) mod do grania klanówek, który dla mnie był zajebisty i dla całej sceny competitive tak samo a była w hoy duża
  • Odpowiedz
@matiseq Pamiętam jak mi się nudziło to zmieniałem nick na "Kosynier" brałem perki niszczyciel i żelazne płuca, na plecy P90 i latałem z nożem po mapie. I TO NAPRAWDĘ DZIAŁAŁO
  • Odpowiedz
@matiseq: Młóciłem 2v2 na ClanBase i potem na cybergamer.eu jak Cb upadło. Udało mi się nawet myszkę wygrać na esportsheaven ʕʔ

Ale mi tej gry brakuje. Wbijania na xfire, szukania mixów (,)
  • Odpowiedz
  • 2
@matiseq ta gra to był najlepszy skillowy FPS ever. W csie dostałeś random nada i już pół HP nie było i przy 1:1 miałeś dużo mniejsze szanse. A w CoDzie poczekales od nada, full HP i na 1:1 decydował tylko skill. Oczywiście mowa tylko o promodzie, turnieje na CB, ESLu, komunikator XFire, Lany. Ahh, te czasy :<

@Ky0sHiR0 nie miałeś nicka "ky0" czy jakoś tak? :D chyba graliśmy razem :D
  • Odpowiedz