Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#logikarozowychpaskow #zalesie

Trace wiare w facetow. Nie moge znalezc osoby ktora sprosta moim oczekiwaniom. Czy przesadzam?

Szukam kogos kto ma ambicje, wyznaczony cel w zyciu i do nie go dazy, dziala w tym kierunku. Caly czas sie rozwija. Nie zadowala go biernosc, nie znosi przecietnosci. Oczekuje od zycia czegos wiecej niz siedzenie w gownopracy, piwa z żabki i średniej krajowej. Jego rozrywka to nie tylko zajaranie z kolegami i nie przerasta go matura podstawowa z matmy...

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@larvaexotech Ja byłam od zawsze baaardzo ambitna, ale oczywiście i tak leciałam na przystojnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie był bardzo ambitny na początku, ale dla mnie to nie była przeszkoda nie do pokonania :) Widział ile ja z siebie daję, motywowałam go, źle się czuł będąc w tyle za mną i wziął się za siebie. Teraz się śmiejemy, że wyhodowałam potwora, bo niedługo mnie pewnie przegoni
  • Odpowiedz
Chyba że jesteś jeszcze bardzo młoda to możesz znaleźć sobie jakiegoś i go dobrze pokierować - ja tak zrobiłam i teraz mam męża, który robi karierę, a kiedyś nawet nie myślał, że mógłby.

@Howea: pilnuj się. Czy może nie znasz tego powiedzenia?

Mężczyzna zawdzięcza sukces pierwszej żonie. Drugą żonę zawdzięcza sukcesowi.
  • Odpowiedz