Wpis z mikrobloga

Czy serwis gearbest może obniżyc wartość na paczke przy wysyłce? Aby obniżyć ryzyko ewentualnego vatu? Chodzi mi o wysyłke telefonu, wartość 270$ rodzaj wysyłki to Priority Line, i czy ten rodzaj wysyłki obecnie skutecznie obniża ryzyko złapania Vatu?
#gearbest #priorityline #xiaomi
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawid-osial: nawet jak obniży a przyjdzie ci zapłacić to nie kombinuj, bo oni nie są głupi - wysyłasz im dowód zapłaty paypala. Ale j/w priority w wiekszosci pozwala ominac dodatkowe oplaty
  • Odpowiedz
@TomdeX: To myślisz, że moja paczka uniknie Vatu? To mój pierwszy taki Januszowy zakup :D I od razu się wziąłem za telefon, dlatego chciałbym troszkę poszerzyć swoją wiedzę na ten temat :)
  • Odpowiedz
Ile czasu ma gearbest na wysyłke?

@dawid-osial: przy cenie miałeś proponowaną date wysyłki którą pewnie pominąłeś, teraz już jej nie sprawdzisz, dodatkowo tracking Priorityline pojawia się z opóźnieniem
  • Odpowiedz
@Andczej: to nie wiedziałem, jak już FAQu jest to mam pytanko do ciebie - spotkałeś się z sytuacją, że ktoś zamówił przez p24, w weekend a księgowanie banku dopiero w poniedziałek? (GB daje na dokończenie płatności 30minut, a pieniądze już wyszły z konta)
  • Odpowiedz