Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@McDermott sniegowce jak nie ma sniegu? XD i po co mi trapery w miescie gdzie wszędzie poruszam się samochodem a te kilkadziesiąt metrów chodnika dziennie (nawet zakladajac snieg) zawsze jest odsniezone i posypane piaskiem
  • Odpowiedz
@Shyvana bo p----i w kostki? ʕʔ ja wolał bym mieć śniegowce nawet jak śniegu nie ma, przynajmniej ciepło w nogi, trzewiki zaraz będą mokre od wilgoci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@McDermott buty są powyżej kostki, do tego dosyc grube dzinsy wlozone w cholewki i wysokie skarpetki, nic nie p----i :p
Te buty akurat nie przemakaja, wlazlam kilkanaście razy w kałuże (przypadkowo albo nie mialam wyboru) i nic sie nie działo.
A jak jebnie śniegiem to przerzuce się na kozaki
  • Odpowiedz
@Shyvana ja tam takim butom nie ufam, miałem podobne (niezbyt tanie) i od wilgoci się r-------y.

Ps. Nie noszę grubych spodni w cholewkach bo nie nosze rurek ( ͡° ͜ʖ ͡°) na taką pogodę wolę trapery/ocieplane halówki ale przymierzam się do zakupu śniegowców
  • Odpowiedz
@nicari czy ja wiem... Nie znam badań które by mówiły o szkodliwość wychłodzenia sobie jakiś części ciała tak naprawdę. Jest nawet szansa że będzie zdrowsza jeśli nie wychładza sobie kostek tak ekstremalnie i zbyt długo.
  • Odpowiedz