Aktywne Wpisy
biaukowe +23
niemorzliwe +111
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
Ostatnio między mną a #rozowypasek dość często dochodzi do dziwnych spięć.
Wracam dzisiaj z pracy do domu, różowy był w nim cały dzień. Od rana jej pisałem, że bierze mnie przeziębienie i marzę, żeby wskoczyć pod koc jak wrócę. Nareszcie. 16. Wracam do mieszkania, a tam... różowa leży pod kocem, a w całym mieszkaniu pouchylane okna, zimno. Od razu jej powiedziałem, czemu tak zrobiła skoro wie, że mnie bierze przeziębienie i muszę się wygrzać. No to ona z pretensjami, że skąd mogła wiedzieć, że zaraz się włączy grzejniki itp (już w takim pretensjonalnym tonie) i że nie wie o co mi chodzi. Skończyło się na tym, że zaczęła na mnie wrzeszczeć, mam się wynieść, a sama zamknęła się w łazience :) Strasznie wrzeszczała, normalnie jak w szale, a ja powiedziałem, że nie będę z nią gadał jak krzyczy (w kłótniach jestem spokojny).
Jak dla mnie to lekkomyślność, nie pomyślała, że nie powinna tak wietrzyć (na dworze 7-8 stopni...). Na co ona oczywiście: że skąd mogła wiedzieć, żeby tak nie robić?! No kurczę, czy ja wymagam czegoś niemożliwego?
Z kim tu jest coś nie tak: ze mną, czy z nią? Bo już nie wiem... Niby taka prozaiczna rzecz, a skończyło się fochami. Czy ja jestem głupi, bo wymagam za dużo, czy ona ma problem...
PS Nie, nie mamy po 15 lat. Jesteśmy razem już ponad 3 lata i zaręczeni od 2 miesięcy, mieszkamy razem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Kto zachował się nie tak?
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: kwasnydeszcz}