Wpis z mikrobloga

@nighterS: zawsze możesz napisać w sprawie reklamacji

ja ostatnio po roku zareklamowałem brogsy clarks, bo zaczął pękać obcas, a założyłem je 2 razy, tylko prokrastynacja mocno, wiec nie złożyłem reklamacji od razu i tak leżały w pudełku

kazali wysłać kilka zdjęć i zwrócili mi bez problemu 50% kwoty, a wymiana obcasów u szewca to drobny wydatek, wiec pozytywnie mnie zaskoczyli z zalando
  • Odpowiedz
@nighterS: w opisie masz 'skóra naturalna' czy tylko 'skóra'?
jak to pierwsze to możesz się powołać na produkt niezgodny z opisem, ale jak już chodziłeś w tych butach to nie wiem jak to rozstrzygną..
zara, hm, jack&jones itp. nie robią butów świetnej jakości, nawet jak będzie to skóra naturalna to z konkurencją nie mają szans.. chociaż częśto cenowo są w stanie nadrabiać to jednak na butach nie powinno się oszczędzać..
  • Odpowiedz
  • 0
To może być jakaś dwoina albo inny genuine leather.. co w wielu interpretacjach dalej jest skóra naturalna. Nie reaguje na ogień jak skóry ekologiczne. Ostatnio kupiłem w Bytomiu ładne półbuty... Ale po kilku tygodniach noszenia zrobily się takie brzydkie zagniecenia na wysokości palców. Skóra to to jest, ale chyba kiepska dwoina
  • Odpowiedz