Aktywne Wpisy

FedoraTyrone +200
Nazwijcie mnie socjalistą debilem, ale jednak powinno być jakieś ograniczenie na to ile ktoś posiada nieruchomości lub jakiś spory podatek od tego... Sytuacja w której jeden ma kilkanaście mieszkań w takiej Warszawie i sobie na tym biznes opiera, a inny człowiek nie może niczego kupić, a jak już coś znajdzie to cena 1 milion złotych za mieszkanie na Białołęce lub innym Wawrze nie jest normalna i wymaga ukrócenia.
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #

DrakkainenV +620
I jak tu w ogóle można szanować tych tfu policjantów to ja nie wiem xD
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@rysiekryszardziom: Rychu każdy krzyczy HODL, bo to jest #!$%@? skuteczne, nie? :) Od 2015 jesteśmy cały czas w uptrendzie. Przyjdzie downtrend to powoli będziecie się wykruszać. Nie mówię, że ty czy pawlo, ale myślę, że dużo osób które teraz krzyczy HODL zacznie
Ja ostatnio namawiałem ludzi do kupna i mówiłem, że taniej już nie będzie przy 11K pln teraz już nikogo nie namawiam. Zgadnij dlaczego?
@rysiekryszardziom: Trochę dziwny przykład, bo po pierwszym $10 doszedł do $2, chociaż najpierw zaliczył $32
@BAM_BUS: ja zarabiałem sobie powolutku handlując przez miesiąc, aż wszystko co zarobiłem straciłem w jeden dzień... Jeśli ktoś nie jest specem od handlu, to lepiej po prostu hodlować wszystko - nie przewidzisz "na czuja" co się wydarzy :(
Jeśli tak się boisz inflacji, to kup akcje / ETF / dzieło sztuki / złoto, itd., są tysiące opcji lepszych niż kupowanie BTC po $7000.