Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1655
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +52
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Kompletne odludzie w gorach irlandzkich. Zimno. Deszcz padal caly dzien. Jedziem a tu pies. Pomyslalem ze pewnie mieskza gdzies w poblizu. Wracajac widze go znowu i sobie mysle ze w poblizu nie ma zadnych domow. Na pare kilometrow pusto. Otworzylen drzwi i piesek kulejac podszedl i polizal machajac ogonem. Jak on sie trzasl z zimna mirki. Caly mokry. Wzialem go do bagaznika i do domu. Zona rozbudzona pomogla ogarnac jakies poslanie na szybko. Moje dwa psy odseparowane bo jakos im nowy gosc nie przypadł do gustu.
Niestety wszyscy weterynarze zamknieci w dwudzionek wiec czekam do jutra zeby zobaczyć czy ma chipa. Cieszy sie jak glupek jak wchodze do kuchni gdzie ma poslanie. Czuje dobrze czlowiek☺️ #psy #irlandia
@tunia86
@nicari
@Ayano
@HelloAndGoodbye odwiozlem do veta. Mial czipa wiec zaraz zadzwonili przy mnie i gosc podobno mega ucieszony juz jedzie od psa. Co ciekawe to ze jak wychodzilem od veta zadzwonila do mnie jego corka ktora widziala post ktory zamiescilem na fejsie wczoraj rano i ktory ludzie z miasteczka udostepniali. Mowila ze właśnie zobaczyla post i jej tata zgubil labradora. Powiedziałem ze wlasnie go odwiozlem. Czuje dobrze czlowiek i cale