Wpis z mikrobloga

@Mald: No jak Clinton wygra to ustawione, bo bukmacherzy nie pozwolą jej przegrać, jak Trump wygra to ustawione, bo bukmacherzy chcą ustawić wynik i zarobić.

I tak to się kręci w świecie z foliową czapeczką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kiera1: Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @pioterhiszpann . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że Clinton wygra. Postawiłem pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Przegrałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten bez dachu nad głową... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę
  • Odpowiedz
Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @pioterhiszpann . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że Clinton wygra. Postawiłem pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Przegrałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten bez dachu nad głową... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak
wykpokpeel - > Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @piote...

źródło: comment_7WJnR80zrHYI0mLnoGuBwV1QlkKZLGBV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@lastro: Bardzo prosto. Kiedyś mówiło się "Co ty, wierzysz w teorie spiskowe?" - takie coś, by ośmieszyć. Niestety część teorii spiskowych okazało się prawdziwych, więc teraz inaczej się ośmiesza
  • Odpowiedz
@Naxster: Na jutubie masz "TOP 10 teorii spiskowych, które okazały się prawdą" :P A to, że SMSy prześwietlali u siebie to spoko (powiedzmy), ale nie na całym świecie
  • Odpowiedz