Wpis z mikrobloga

  • 0
O kurcze! 20 lat temu jadłem frytki na identycznym talerzu. On wtedy miał już też 25 lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie taguje, bo boje się wykopowych ekspertów od spraw jedzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)


@piejeLed: mam chociaż nadzieję, że hartujesz je przed samym smażeniem i trzymasz temperaturę tłuszczu dokładnie na 181,5 stopnia, bo inaczej to amatorszczyzna i lepiej iść na frytki do maka ( ͡º ͜ʖ͡º) Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
@wi1qqqq: Ale ja na serio mówie. Wszyscy mi się zawsze dziwią, że przecież porzygać się można ale w rzeczywistości to moje ulubione jedzenie. Najlepsze z pikantnym ketchupem
  • Odpowiedz