Aktywne Wpisy

SzalonyOgorek +393
hajsiwo33 +4
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

#telefony #android
@RezonatorKwarcowy: cały spammersweb to jest śmiech na sali. Czytając jakiś artykuł, mam wrażenie, że jest to portal dla typowych gimnazjalistów.
Jak czytam teksty typu:
To gdzieś na świecie umiera mały kotek.
https://www.wykop.pl/wpis/26761749/spidersweb-apple-iphone-android-telefony-pajonk/
@Thunderlane: akurat dla mnie to argument z d--y, tu akurat redaktor ma rację, że w prawdziwym życiu ta sytuacja zdarza się praktycznie tylko wtedy gdy jednocześnie korzystasz z aux w radiu samochodowym
Tak się składa, że praktycznie co 1-2 dni leżąc wieczorem w łóżku oglądam jutuba jednocześnie lądując telefon, no ale skoro pan redaktor tak nie robi to powinno tego zakazać.
Większość użytkowników chce starego gniazda? Hurr, g---t na postępie! Co za ciemnogród durr!