Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że "Microsoft Launcher" : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher jest dużooo lepszy niż to g---o od #google .
#google : odblokowanie ekranu, zawieszenie się pulpitu na 5s. Przełączenie ekranu, zawieszenie się pulpitu na 1s... a do tego dodali mi pulpit z gównem od google którego w żaden sposób nie mogłem wyłączyć.
#microsoft : odblokowanie ekrany, śmiga szybko. Przełączenie - nawet jest ruch dookoła (ostatni -> pierwszy) - czego mi brakowało trochę. Jest podobne g---o z dodatkowym ekranem - ale można bez problemowo w ustawieniach wyłączyć!

Jednym słowem: Polecam!
#android #luncherow #luncher
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baero: To uczucie kiedy zdajesz sobie sprawę, że MS wie w którą platformę lepiej iść...
Pomijam to uczucie kiedy przed oficjalnym zamordowaniem własnej platformy sprzedajesz galaxy s8 ms edition czy jak mu tam było
  • Odpowiedz
@Baero: dlatego sprzedałem Lumię 735... MS wydawał wcześniej, lepiej dopracowane aplikacje na androida... już wtedy wiedziałem, że to nie jest dobre i prędzej niż później ona padnie.

@fi9o: Windows Phone - był naprawdę dobrym systemem. Miał swoje wady, android też ma. Miał swoje zalety. Był on dużo szybszy niż android, potrzebował słabszego sprzętu aby lepiej działać. Ale miał kierownictwo które zmieniało zdanie co do jego przyszłości co 6
  • Odpowiedz