Aktywne Wpisy

Moseva +316

PfefferWerfer +338
#gdansk #nieruchomosci
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
źródło: 3940026-Pozar-hali-na-Przerobce-RAPORT__c_208_85_1673_1062__kr
Pobierz

#google : odblokowanie ekranu, zawieszenie się pulpitu na 5s. Przełączenie ekranu, zawieszenie się pulpitu na 1s... a do tego dodali mi pulpit z gównem od google którego w żaden sposób nie mogłem wyłączyć.
#microsoft : odblokowanie ekrany, śmiga szybko. Przełączenie - nawet jest ruch dookoła (ostatni -> pierwszy) - czego mi brakowało trochę. Jest podobne g---o z dodatkowym ekranem - ale można bez problemowo w ustawieniach wyłączyć!
Jednym słowem: Polecam!
#android #luncherow #luncher
@fi9o: przetestuję jak tylko MS mnie wkurzy...
Pomijam to uczucie kiedy przed oficjalnym zamordowaniem własnej platformy sprzedajesz galaxy s8 ms edition czy jak mu tam było
@fi9o: Windows Phone - był naprawdę dobrym systemem. Miał swoje wady, android też ma. Miał swoje zalety. Był on dużo szybszy niż android, potrzebował słabszego sprzętu aby lepiej działać. Ale miał kierownictwo które zmieniało zdanie co do jego przyszłości co 6