Oho, pazerne #!$%@? z filmwebu uruchomiły jakiś baner skamlący o wyłączenie Adblocka. Jeżeli znacie kogoś z zarządzających filmwebem, to przekażcie mu, że jest #!$%@?ą. Dziękuję. #filmweb #filmwebcwel #film #filmnawieczor #oswiadczenie
@BajerOp: Potępiam to, bo portal ma sporo wad, których nie naprawili przez lata, a oni zamiast je eliminować skupiają się na wyciąganiu jeszcze większej kasy z reklam. Skoro nie polepszają standardu usług, to z jakiej racji ja mam ochoczo im się dorzucać do skarbonki?
A reklamy i tak musimy oglądać. Przed wejściem na stronę pojawia się reklama, którą po kilku sekundach można wyłączyć i dopiero wtedy przenosi na stronę. A i
@AgentGecko: @hacerking: Bez żadnych #!$%@?ów i innego gówna - zaznaczasz adres, CTRL+X, CTRL+T, CTRL+V i enter. I masz w dupie jakieś antyadblockowe gówna.
Działa na większości Interii i niemieckich portali.
@zielony-mis: #!$%@?, mam tam konto od 10 lat i trochę żal się z nim rozstawać, bym wiedział 10 lat temu, ze to takie #!$%@? z nich wyjdą to bym nie zakładał
@BajerOp: #!$%@?, nikt nie lubi reklam i wszyscy się #!$%@?ą, gdy próbują Ci je na siłę wciskać, proste.
Z reklamami jest jak z jehowymi dobijającymi się do drzwi i nachalnie próbującymi Ci coś wcisnąć. Ciekaw jestem, czy jak jehowy puka do Twoich, to czy mu otwierasz i też z taka wyrozumiałością wysł#!$%@? co ma do powiedzenia, czy może zamykasz drzwi przed nosem i myślisz sobie "#!$%@? jehowi". XD
@darjahn: Rotten Tomatoes wydaje się spoko, z polskojęzycznych nie ma chyba nic konkurencyjnego. No ale właśnie w tym największy problem, szkoda tych wszystkich ocen i filmów dodanych "do obejrzenia".
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
Dziękuję.
#filmweb #filmwebcwel #film #filmnawieczor #oswiadczenie
A reklamy i tak musimy oglądać. Przed wejściem na stronę pojawia się reklama, którą po kilku sekundach można wyłączyć i dopiero wtedy przenosi na stronę. A i
Działa na większości Interii i niemieckich portali.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z reklamami jest jak z jehowymi dobijającymi się do drzwi i nachalnie próbującymi Ci coś wcisnąć. Ciekaw jestem, czy jak jehowy puka do Twoich, to czy mu otwierasz i też z taka wyrozumiałością wysł#!$%@? co ma do powiedzenia, czy może zamykasz drzwi przed nosem i myślisz sobie "#!$%@? jehowi". XD
@Jogibabu: nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)