Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawlo74: ostatnia rzeczą jaką bym zrobił no nakłanianie kogokolwiek do kupna jakiejkolwiek kryptowaluty, a zwłaszcza rodziny. jeśli kiedyś cos pisalem to raczej w formie jakiegoś żartu , w sumie to nie niepamętam
  • Odpowiedz
@pawlo74: jaki FUD ? to fakt Eric o tym mówił ale mozemy krecić HYPE jak ETHowcy o POS za 2tyg przez dwa lata haha

PS: Patenty na LN w wersji BS są fajną rzeczą nie będzie COPY PASTE jak z elektrum czy logiem
  • Odpowiedz
@rysiekryszardziom: podziwiam takich jak Ty. Nie dałeś się nabrać na żaden scam. Ja niestety tak czego teraz żałuję ale zrozumiałem dosyć szybko o co chodzi.

Krach raczej nas czeka tak czy inaczej. Natura ludzka i chciwość spowoduje go.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Nie wczytywałem się dokładnie jak ta sprawa wygląda, nie jestem pewien czy to FUD czy też faktycznie BS ma patenty na rozwiązania odnośnie segwit. Faktem jest iż w stanach można patentować algorytmy (w Europie nie ma czegoś takiego).

Generalnie uważam że patenty niczemu dobremu nie służą. Przykład z Motorolą dobitnie o tym świadczy. Google jak stawało się firmą w pełni technologiczną (software + hardware) zaczynało mieć problemy z patentami.

O
  • Odpowiedz
PS w krypto jeszcze nie widzialem zadnego s-curve. To jest rynek zero jedynkowy - albo jest mega hype i rosnie albo nie ma hype i spada

@Smule: nie widziałeś bo jeszcze nie było, tak jak nigdy wcześniej nie było czegoś takiego jak bitcoin.
Będzie jestem tego pewien jak tego, że kiedyś umrę. Matematyka. Jest 6 miliardów ludzi na świecie a bitcoinów tylko 21 milionów i ani jednego więcej.
  • Odpowiedz