Wpis z mikrobloga

Cóż, trzeba napisać kilka słów prawdy ( ͡º ͜ʖ͡º)

Oglądałem Daniela "zanim to było modne". Obserwowałem go, kiedy robił pierwsze kociołki, trzymał z @mahonek, urządzał popijawy na urzędniczej i karaoke z Arsenem, robił pierwsze nocne spania na kwadracie mieszkając z guzikiem. Wszystko było cacy. Dymy były mniejsze, większe, ale naturalne i dało się to z przyjemnością oglądać (plus interakcja czatu z Grubym gdzie nie było tam takiej gównażerii).

Nie wiedziałem, że na wykopie jest coś takiego jak tag.. zacząłem go obserwować dopiero od czasu remontu, kiedy w donejtach cały czas pojawiały się pozdrowienia od mirkoczatu i wykopu.
Wchodziłem tu niezalogowany itp Obserwowałem te wszystkie akcje usuwania patoli z yt itp.

I do jakiego doszedłem wniosku? To WYKOP zniszczył streamy Daniela Magicala. Rozpuściliście go jak dziadowski bicz... Ciągłe prezenty, wysokie donejty, alkohol i pizza do porzygu. Odwiedziny i pompowanie EGO Daniela do granic absurdu. Na początku fajnie to się obserwowało, ale wymknęło się to spod kontroli i ujawniło najgorsze cechy Daniela.
Nie wspominając o braku konsekwencji wykopkowiczów. Najpierw Seba out, potem wróć i w kółko. A to tylko przykład.
Śmiejecie się że cały Toruń jest sprzedajną #!$%@?ą, ale czy tylko Toruń? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kończę te wypociny na patotagu. Miałem wolną chwilę, więc sobie napisałem co o tym myślę i możecie mieć to w dupie.
I nie, nie jestem gimbem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
  • 6
@CzatownikzCzatowni: nie zgodzę się z tym co mówisz.
Popatrz na wspomnianego przez ciebie @mahonek. Też wykop zaczął go wspierać. Popatrz ile on dostaje hajsu za te streamy. I co? Jakoś nie odbiła mu palma. Ba! Jak coś nie wyjdzie mu stream, bo brat mu przeszkadza i jest totalny chaos na streamie, albo jakaś dzieciarnia będzie blokować omegle to mahonek czuje się źle z tym i przeprasza czy to na swojej
@toporek1234: Oczywiście, że nie tylko pieniędzy. Tu masz rację. Tylko, że do mahonka nie przychodziły delegacje wspierające, nie pisały o nim portale takie jak Eska, nie było go w gazetach. Głównym problemem jest to, że wykop przyczynił się do szybkiego wzrostu popularności, bardzo niebezpiecznego wzrostu. Więc wykop jest po części pośrednio i bezpośrednio temu winny.
@CzatownikzCzatowni: eska może nie, ale... http://disco-polo.info/zobaczcie-kto-zagra-w-najnowszym-teledysku-milano-ekipa-robi-wrazenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wykop jest winny szybkiego wzrostu popularności Daniela ale nie tego jak się zmienił pod wpływem tego. A "delegacje wspierające"? to chyba dobrze, że przychodziły. To oznacza, że takie coś co tworzysz nam się podoba i nie zmieniaj tego. A że grubas #!$%@?ł wykop i skupia się na contencie dla 6-latków to już inna sprawa.