Aktywne Wpisy
atteint +172
Gurukal +17
#danielmagical #policja #alkoholizm #bezdomnosc #uzaleznienie #torun #kujawskopomorskie
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jaki polecacie smartfon do 2000pln, głównie do zdjęć, dzwonienia, internetu i sms
Unikaj Xiaomi - to budzetowy szit.
@Marduk123:
Nie wiem jak G6, ale jeżeli LG nadal robi tak smartfony, jak robiło w czasach G3 to nie polecam. Pierwsza sprawa, że połączenia lutowane były tak kiepskie, że bardzo szybko pojawiały się problemy, a niektórzy polecali profilaktycznie wrzucić płytę do piekarnika, a dwa, że konstrukcyjnie to była raczej niska półka i obudowa bardzo szybko pękała. Mam w domu dwie G3 jak coś, plus m.in. Xperie Z1, HTC One
A nie popękała Ci obudowa np w okolicach gniazda słuchawkowego?
Z zewnątrz jak się patrzy, nosi się go w etui itp to nie ma tragedii, ale ten telefon jest zrobiony z trzech kawałków kiepskiego plastiku plus klapka i niejednemu się ten fakt zemścił. Bardzo odbiega od wspomnianego HTC, który ma wiele blizn, niektóre z nich dla innych okazałyby się śmiertelne. No i jak wspomniałem, były to mocno padliwe telefony ze