Aktywne Wpisy
Maurelius +375
Mówcie, co chcecie, ale to jest stary, dobry, propaństwowy Tusk - podejmujący trudne i niepopularne decyzje, które na pewno odcisną się negatywnie na sondażach KO, ale konieczne i długofalowe, zgodne z interesem i bezpieczeństwem PAŃSTWA. Coś, czego pisowcy NIGDY nie potrafili zrobić, bo każde ich działanie było podejmowane w oparciu o badania jak odciśnie się ono na słupkach poparcia.
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
Retiarius_oma +67
Pisanie "randomowo" zamiast "losowo" i "triggeruja" zamiast "denerwują" jest dla mnie głupie. Nie podoba mi się.
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
Słabe to, bo to w 90%kolesie nie odpisują. Tak, dziewczyna się odzywa!!! Szok! Będzie #stulajarze i płaczcie w poduszkę zamiast odpisać.
2 dni 120 dopasowań i jedna rozmowa. Randka? Owszem - 3h super, bajer...i #niebieskipasek milczy :) wtf?
#logikaniebieskich _
Komentarz usunięty przez autora
Co nie zmienia faktu, że znalezienie sobie dziewczyny na tej aplikacji graniczy z cudem. Aplikacje usunąłem w czerwcu, dziewczynę mam od 3.08. Wcześniej przez ponad pół roku się nawet nie zbliżyłem do statusu "w związku" mimo że tych spotkań było wiele.
Jestem lepsza. Nigdy nie zaczynam od hej, cześć, co słychać :) patrzę na opisy, tak lajkuje :) jest punkt zaczepienia to fajnie. I nie mówię o tym ze koleś w opisie poda wzrost
Czyli wszytko sprowadza się do tego ze faceci są narcystyczni i błagają o atencję. Lajkuja nieosiągalne laski i potem płaczą ze wszystkie są takie same. Uhmm
Jak do nich napiszesz to dopiero wtedy zauważają że jesteś z tych 10% i dlatego się nie odzywają, proste.