Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Straciłem zainteresowanie dziewczyną, z którą się spotykam jak powiedziała, ze lubi s--s. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Oboje jesteśmy tuż przed 30, spotykamy się ponad miesiąc, ogólnie to dziewczyna prawie ideał dla mnie. Wcześniej miałem kilka związków, w tym dwa bardzo poważne, były relacje opierające się tylko na seksie, z kobietami nie mam jakiś większych problemów.
W każdym razie, z tą dziewczyną jeszcze nie poszliśmy do łóżka i jakoś w ogóle nie miałem z tym problemu, ale jak się ostatnio spotkaliśmy to temat już zszedł na s--s i tak jakoś się jej zapytałem czy s--s jest dla niej ważny. Na co odpowiedziała, że ona lubi s--s, s--s jest w jej życiu bardzo ważny, że zawsze szuka partnera który ma takie same upodobania jak ona i że jeżeli w związku nie układa się w łóżku to ona rezygnuje z takiej relacji bo s--s jest zbyt istotny dla niej żeby go uprawiać zły. Powiem szczerze, że mnie trochę zatkało. Ona ogólnie jest bezpośrednia i nie za bardzo przejmuje się tym co powiedzą o niej inni, ale ta wypowiedź... Nie wiem dlaczego ale trochę straciłem zainteresowanie jej osobą. Nie wiem z czego to wynika. Moje poprzednie kobiety nie były takie bezpośrednie.
W sumie zadając jej takie pytanie chciałem usłyszeć, ze lubi s--s, ale jak to już usłyszałem to coś się zmieniło. Prawie cały czas o tym myślę, słyszę w głowie jak wypowiada lubię s--s. K---a, sam się sobie dziwie, ze tak roztrząsam takie coś ale nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło.
I teraz nie wiem, bo tak się zniechęciłem do niej, ale z drugiej strony to super kobieta i głupio tak rezygnować z niej tylko dlatego, ze powiedziała, ze s--s jest dla niej ważny. Doradzicie coś? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

#rozowypaesk #niebieskipasek #zwiazek #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

BiałaFeministka: Większość tu komentujących nie jest dość pojętna by skupić się na odczuciach autora i roztrząsa to przykładając swoją miarę. Głupie to.
Rozumiem opie, że jej bezpośredniość, brak subtelności może w Tobie wywoływać niechęć, ale:

były relacje opierające się tylko na seksie

Daleko jej do Ciebie
  • Odpowiedz
WolnyJegomość: 1). Reakcja troli na wykopie i ‘ultra’-wenero-ruchaczy: źle uczyniłeś
2). Twoja reakcja, tj. poczucie ‘odrzucenia’ do dupo-dajki, z duuużym przebiegiem, jako potencjalnej kandydatki na kobietę życia, gdzie się oczekuje wierności, bo przecież jako samiec poszukujesz najlepszej matki twoich dzieci (oby tylko twoich), to twoja odruchowa reakcja jest jak najbardziej naturalna i normalna. Bo każdy samiec, każdy bez wyjątku, co szczególnie dobitnie widać w świecie zwierząt chce być najlepiej pierwszym partnerem seksualnym swej samicy (zob. co to jest TELEGONIA) i jedynym jej partnerem seksualnym (no chyba, że kipnie, to jego partnerkę, lub harem przejmie inny samiec- ale też na swą wyłączność).
3). Czasy są takie, że im wyższy lewel, tym trudniej o normalną kobietę i facet później musi rozkminić z jakim to „rozbitkiem” warto się wiązać.
Rozbitkiem, a to dlatego, że prawo seksu (jak każdego innego doznania jest takie samo) = im więcej doznań, tym naturalnie (z wiekiem) maleją odczucia- następuje stępienie na bodźce, które postępuje tym szybciej, im ma się więcej ‘twardych’ lekcji życia, np.: w postaci poszukiwania idealnego partnera seksualnego. I inaczej wygląda ‘seks’ 30 latki, z przebiegiem 30 partnerów, a inaczej wygląda ‘współżycie seksualne’ normalnej kobiety, z wyczekanym mężczyzną.
4). Nie musisz wierzyć, ani mi, ani trolom. Wierz statystyce poniżej i sam decyduj, o jaką przyszłość chcesz zabiegać dla siebie, i swej rodziny.
AnonimoweMirkoWyznania - WolnyJegomość: 1). Reakcja troli na wykopie i ‘ultra’-wenero...

źródło: comment_K47d6cOsjfscWQtBOthb6XD0jYRF2o9z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: @RocketQueen po mojemu to OPa boli to, że strefa fizyczna związku jest dla niej ważniejsza niż emocjonalna choć chyba nie do końca sobie z tego zdaje sprawę. Ja go rozumiem. S--s jest ważny ale nie najważniejszy. Też bym się nie związał z taką osobą na poważnie.
  • Odpowiedz
@AdamTorpeda: napisałem, że większość wykopu to zjeby oraz stulejki i gimbusy marzące o seksie i taka jest statystyka wykopu a młody człek to cały dzień marzy/myśli o seksie i wydaje mu się, że taka partnerka prawie nimfomanka to szczyt szczęścia. Człowiek, który przeżył trochę życia wie, że to nieprawda. I tyle.
  • Odpowiedz