A to nie jest ta apka do szukania puszczalskich dziewczyn?
@Elomot: Właśnie najlepsze jest to, że im większa k---a tym bardziej będzie się publicznie oburzać, że ktoś oferuje jej hajs za s--s, bo jeszcze ktoś zobaczy i co będzie...
@Cieplutka: ja trochę nie rozumiem tych godów przez tindera, tzn po co tyle pisać, nie lepiej się odrazu spotkać ? W pare min wiadomo czy jest chemia :) A co do samej propozycji, zawsze mnie bawi jak ktoś proponuje s--s za pieniądze. Zawsze to jest żałosne i mało męskie.
@Cieplutka: Piszesz do obcego faceta teksty, które są tekstami typowej panienki do seksu na telefon i się dziwisz, że uznaje Cię za dziwkę xD W głowach wam się p----------o. Bądź konsekwentna w swoich działaniach - albo uznajesz totalną wolność i pisanie o leżeniu z d---o w wannie obcym ludziom nie jest dziwkarskie, więc z drugiej strony powyższe zachowanie faceta również nie jest sugerowaniem, że jesteś dziwką i polecisz na kasę,
to kolega pewnie z jednego z tych postepowych wielkich miast, o liczbe przekraczającej 200tys,
@Cieplutka - to jest szon.
@Elomot: Właśnie najlepsze jest to, że im większa k---a tym bardziej będzie się publicznie oburzać, że ktoś oferuje jej hajs za s--s, bo jeszcze ktoś zobaczy i co będzie...
A co do samej propozycji, zawsze mnie bawi jak ktoś proponuje s--s za pieniądze. Zawsze to jest żałosne i mało męskie.
Za każdym j-----m xd
Czy bordo albo zielonki daja wiecej?