Wpis z mikrobloga

Byłeś razem z nimi?

@luke_cornet: nie, a czy poważnie uważasz że większość z nich nie chodzi co niedzielę do kościoła i nie mówi "odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom"?

Wiesz, jak masz z tym problem, możesz zawsze udać się pod gniazdo na C i wyjaśnić wszystkie swoje problemy.

Naczelny sebiksowy argument "powiedz im to w twarz frajerze" - ano nie powiem, bo dostałbym klapsa w dziąsło,
  • Odpowiedz
@inspektor_erektor Bo po prostu jesteś zwykłym napinaczem internetowym, na żywo nie masz odwagi powiedzieć tego o co napinasz się w internecie i tym samym nie potrafisz obronić swoich poglądów. Nic nie znaczy w realnym świecie i twoje słowa są nic nie wartą napinką.
  • Odpowiedz
@inspektor_erektor Ja myślę że ośmieszasz się tylko, pokazujesz jaki jesteś słaby. Krytykujesz ludzi którym nie jesteś w stanie powiedzieć tego prosto w twarz. Ale to typowe u lewaków, bardzo hop do przodu w internecie a na żywo cisza, spuszczona głowa i wymyślanie jakiegoś szajsu żeby wytłumaczyć swoją głupotę. Chociaż kibiców nie uważam za osoby prawicowe, co najwyżej pewną część i to nie decyzyjną.
  • Odpowiedz
@inspektor_erektor Nawet tutaj musisz przestrzegać pewnych zasad. Nie życzę Ci źle, ale pamiętam sytuację sprzed kilku lat jak pewien Pan z Jasła który lubił robić zdjęcia kibicom, również miał bardzo dużo do powiedzenia. Został namierzony i później już tak nie robił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przemyśl swoje grzechy. Z mojej strony koniec tematu.
  • Odpowiedz