Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Dorwali mnie "bez biletu" dzisiaj, mandat 240 zł ze zniżką, bo płacony na miejscu - 164 zł. Miałem 20-minutowy, ale skończył mi się w trakcie jazdy. Znam tę trasę i wiem z grubsza, ile się jedzie, to nie pilnowałem. Tylko że korki. Mówię kanarowi, że autobus w korkach stał, ten podchodzi do kierowcy i pyta go ile ma spóźnienia. "4 minuty".
Miałem bilet minutę po czasie, bo 25 stuknięte od kasowania. (jeśli kierowca prawdę mówił co do minuty - taki warunek) #!$%@? ja jebię.
@60scnds: w sumie całkiem w porządku i ludzkie podejście, musisz przyznać. Co do zasady miałeś jednak 20-minutowy bilet z przekroczonym o 5 czasem/
Chodzi o to że jest rozkład jazdy i autobus jechał dłużej, niż powinien.
@sosna119: no dla mnie też jest to śmieszne, ale tak im pewnie łatwiej to egzekwować bo inaczej byłby problem z kontrolami. Najlepiej dlatego jest w Poznaniu,
No to po prostu już wiem na przyszłość. Niestety panuje takie przekonanie, że działa to w zgodzie z rozkładem i naturalne jest, że ktoś się natnie co jakiś czas, słono zapłaci i podirytuje. Tak jak pisałem już, nie miałem pretensji do kanarów i było nawet umiarkowanie miło ( ͡° ͜ʖ ͡°)