Aktywne Wpisy
erebeuzet +1426
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
I wtedy się zaczęło:
Wstyd nam przynosisz, to hańba. Dziewczyna przed małżeństwem nie może mieszkać z facetami. To Sodoma i Gomora
Nic do ojca nie docierało, że to nie są moi chłopacy, tylko kumple z którymi zamieszkałam
Po tej całej rozmowie ( w sumie przerwanej przeze mnie)czułam się zmieszana z blotem. Jak ostatnia dziwka.
Dzięki ojciec super rozmowa
P.s tak ojciec jest chodzącym co tydzień katolikiem
#logikaniebieskichpaskow #mieszkanie #katowice ##!$%@? #feels trochę #smutnazaba
@BlackLadybug: no chyba nie jest, bo nawet ksiądz mu powie, że można mieszkać z kolegami pod jednym dachem jeśli z nimi się nie współżyje.
Czaisz nie ma żadnego pozytywnego obrazu.
Jakie znaczenie w twojej historyji że twój ojciec jest katolikiem?
Jak mają mi być bliżsi?Przespać się z nimi czy co?
@piszczalka: moim zdaniem tu chodzi bardziej o brak zaufania do "kolegów".
@roszej ja #!$%@? ludzie, co wy macie w głowie?
To, że faceci i dziewczyny mieszkają razem to jest dzisiaj standard i nikogo to nie powinno dziwić w najmniejszym stopniu. Jeżeli myślicie, że to od razu oznacza seksy, to czas się leczyć.
Ps. A nawet jak zdarzy się jakiś seksik to w czym problem? Tylko jakoś fanatyczny turbokatol może #!$%@?ć.
Wreszcie jeden z nielicznych wpisów gdzie ktoś mnie broni, a nie że hejt że mieszkam z kolegami. Pewno się bolcuje itp.
Już mnie ojciec dostatecznie zmieszal z błotem. Nie sądziłam że mieli również to zrobią :/
@BlackLadybug: ja pierd.le - i przychodzisz tutaj wypłakiwać się na własnego ojca? przeciez to są wasze prywatne sprawy. moze jeszcze podaj adres ojca, i do ktorego kosciola na msze uczęszcza.
wez z ojcem sie rozmów a nie wypłakuj na gównoportalu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mocno wyluzowany, kisnę :D a dla wyluzowania wyciągasz kija z dupy?