to gra twórców Gothica, powtarzam g o t h i c a, jak śmiesz obrażać grę twórców takiego klasyka? bo co? bo grafika c-----a? bo animacje c-----e? bo świat i sam pomysł na niego c-----y? bo fabuła c-----a? bo walka c-----a? TO TWÓRCY G O T H I C A, KAŻDA ICH GRA JEST NAJLEPSZA
ja p------e, jak czytam tych zidiociałych fanatyków tej marki, którzy dorabiają sobie jakieś z-----e ideologie, to po prostu nie mogę, przecież oni broniliby nawet najwieksze gowno i przekonywali normalnych ludzi, że to bardzo dobra gra
bardzo lubię G1-G2 (pewnie sentyment), za dzieciaka żadną grą się tak nie jarałem, ale jak czytam takie bzdury to odczucie żenady przekracza wszelkie granice.
hejt jest oczywiscie skierowany wyłącznie w stronę tych bezmózgów, a nie w stronę normalnych graczy tej średniej (nie jest ani zajebista ani c-----a, chociaż aktualnie bliżej jej do tej 2 strony, ale może po patchach będzie trochę lepiej) gry.
@loczyn: Jest wiarogodny, po prostu trzeba trochę pomyśleć, użyć logiki, powiązać fakty. Niestety to chyba przerasta większość graczy dzisiaj, jak nie dostaną informacji podanej na złotym talerzu to głupieją, nie wiedzą co zrobić ze sobą, smutne.
@sunsu-sun: sam fakt w ogole oceniania tak wielkiej gry z masa fabuly i smaczków przez ludzi którzy obejrzeli zapewne 1h materiału makuły który wyśmiewa wszystko nawet zajakniecie npcta jest śmieszny. Mam 23h na liczniku a nie bylem nawet jeszcze w mieście banitow i jestem nadal w 1 rozdziale. Bawie sie, znakomicie, dużo lepiej niz przy w3. Ja na Twoim miejscu na tych trolli bym w ogóle uwagi nie zwracał, chyba
@Sqn121: daj spokój z wonziem jak bardzo go lubię tak to co o--------a z elex to jakaś tragedia, czemu on aż tak strasznie zaczął pajacować w tych grach, rany ( ͡°ʖ̯͡°)
Gratuluję oceny gry w którą się nawet nie grało tylko na podstawie fragmentu gameplayu z youtuba i komentarzy innych. Mikroblog potrzebuje takich wartościowych wpisów. Może kiedyś dorośniesz do posiadania własnej opinii.
@chciwykrasnolud: pierwsze co robię przed zagraniem w grę to oglądam gameplaye, żeby zobaczyć co mi się podoba, a co nie, na pierwszy rzut oka zauważyłem sporo wad, które już sprawiają, że ta gra jest dla mnie co najwyżej średnia.
ja p------e, jak czytam tych zidiociałych fanatyków tej marki, którzy dorabiają sobie jakieś z-----e ideologie, to po prostu nie mogę, przecież oni broniliby nawet najwieksze gowno i przekonywali normalnych ludzi, że to bardzo dobra gra
bardzo lubię G1-G2 (pewnie sentyment), za dzieciaka żadną grą się tak nie jarałem, ale jak czytam takie bzdury to odczucie żenady przekracza wszelkie granice.
hejt jest oczywiscie skierowany wyłącznie w stronę tych bezmózgów, a nie w stronę normalnych graczy tej średniej (nie jest ani zajebista ani c-----a, chociaż aktualnie bliżej jej do tej 2 strony, ale może po patchach będzie trochę lepiej) gry.
#elex #gothic #rpg #gry
@chciwykrasnolud: pierwsze co robię przed zagraniem w grę to oglądam gameplaye, żeby zobaczyć co mi się podoba, a co nie, na pierwszy rzut oka zauważyłem sporo wad, które już sprawiają, że ta gra jest dla mnie co najwyżej średnia.