Aktywne Wpisy
sildenafil +393
Symboliczne zdjęcie: kobiety pracujące przy przymusowej kwalifikacji wojskowej mężczyzn.
(Łomża, 2023)
#dyskryminacjamezczyzn #obowiazkowecwiczeniawojskowe #logikarozowychpaskow #wojsko #pobor
(Łomża, 2023)
#dyskryminacjamezczyzn #obowiazkowecwiczeniawojskowe #logikarozowychpaskow #wojsko #pobor
JulianGangol +21
Ostatnio zrobilem ankiete i dziwi mnie, ze wykopki w zdecydowanej wiekszosci popieraja temat aborcji. Serio? Juz pomijajac sprawy swiatopogladowe to wy powinniscie byc pierwszymi przeciwnikami tego. Byly protesty w calej Polsce? Byly. Faceci chodzili jak te glupie osly na nie i czesto narazali swoje zdrowie w tej sprawie w ulicznych starciach z policja. Wy wspieracie kobiety a co w zamian otrzymujecie od nich? Co najwyzej fucka moga wam pokazac.
Na zadne wsparcie
Na zadne wsparcie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
I jestem na nie.
8x NIE/ 2x Neutral / 0x TAK ;)
macie ciężką decyzję do podjęcia, nie ma co.
mogę się przyłączyć do głosów na "nie", mogę przyjąć na klatę głosy o cenzurze :)
jak już nie wydawać to po cichu, bez wyjaśnień, choć jednak ktoś chyba by się skapnął
w wyobraźni już widzę to znalezisko z 1800 wykopów i płomieniem "wykop tuszuje sprawy nie wydając newslettera!"
a tu przez jakiś niewytłumaczalny błąd zabrakło jakiegoś linku na liście..
Wykopowicze sami dobrowolnie na to "głosowali", nikt nie powinien mieć prawa zmieniać tego co komputer na podstawie liczb zadecydował, podobnie jak nie widzę sensu tej dyskusji.
Innymi słowy jacy użytkownicy taki serwis i koniec tematu.
Tak na serio to mi to osobiście zwisa bo i tak newslettera nie dostaje :)
Jeśli czarni nie chcą by Wykop się pogrążył w spamie to muszą w pewnym stopniu znacząc wy wychowywać niektórych użytkowników.
Czego się można spodziewać jeśli Wykop jest zalewany spamem politycznym, czy manipulatorskimi treściami a do tego prowadzone są na nim kampanie propagandowe.
To dawanie dojścia do głosu mendom które rozmnażają się jak
@m__b: Nie
Komentarz usunięty przez autora
Jak wiemy @m__b i @maciejkiner bardzo dbają o środowisko, a tę samą trasę pokonuje się samochodem w podobnym czasie + gołębie nie powodują efektu cieplarnianego, co bardzo pomaga im ukryć ich
Do tej pory newsletter był listą najpopularniejszych znalezisk sortując po największej liczbie wykopów w danym tygodniu. Przez to znaleziska jak to w/w wspomniane zajmowały miejsca tym, które miały mniejszą liczbę wykopów, ale interesującą dyskusję. W związku z tym najwyższa pora zmienić algorytm wybierania znalezisk i liczba wykopów nie będzie jedynym kryterium.
Komentarz usunięty przez autora
a na poważnie: nie, nie chcę. Nie znam się:P
myślę że pierwsza piątka (albo czwórka żeby trwało to miesiąc) może po kolei proponować znaleziska. tylko trzeba wytłumaczyć kubatre żeby zrobił to trochę mniej enigmatycznie niż robi to w opisach i tytułach :)
btw, co robi polskieradio w rankingu LOL?
i czy to fair