Aktywne Wpisy
Roess +37
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +203
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
tak bardzo wyjątkowa
@MinnieMouse0: widocznie szkodzi, skoro jej to przeszkadza. Nie wszyscy są tacy sami i niektórych stresują i/lub wyczerpują sytuacje, które dla innych są banalne. Możesz oczywiście stwierdzić, że OP ma fobię społeczną i to się leczy. No może ma, może powinna coś z tym robić, ale i tak zapewne nigdy nie dojdzie do takiego poziomu kontaktowości, że takie bzdurne pogawędki będą przychodziły
W normalnym, cywilizowanym kraju jak się popatrzysz na kogoś i będziesz się na niego tak długo patrzył, aż on zauważy, że się na ciebie patrzysz, to albo się do ciebie ten człowiek uśmiechnie albo podejdzie uśmiechnięty i się spyta:
A w Polsce? Ja p------e... W Polsce jak w lesie, k---a. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, k---a. Spojrzysz się na polaka-robaka, to jak zauważy, że się na niego patrzysz to, k---a albo podejdzie i ci w-------i albo