Aktywne Wpisy
Wrrronika +5
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +70
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
#tychy #katowice #slask #pomocy
@plnk:
Godzinka i by już jechał :)))))))
@27er:
@aloszkaniechbedzie: i slusznie, ze sie balas mirabelko, bo wtedy trzeba zrobic lodzika w podziece ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam zawsze po tankowaniu do pelna zerowac sobie licznik kilometrow. Raz sprawdzasz ile auto przejedzie na jednym zbiorniku i później już wiesz, kiedy zbliża sie czas tankowania. Zawsze tak robię i moge powiedzieć, że to sprawdzony sposób:)
a najlepiej to pamietac o tankowaniu
Komentarz usunięty przez autora
Odblokuj PW i napisz do mnie mam pytanie.
@pedhrini: a to na gaz nie jeździ się tak, że rozruch z benzyny i dopiero jak silnik się rozgrzeje to gaz?