Aktywne Wpisy
Mefedronka +94
Mefedronka melduje się o 7, że wstała, jest ładna i gotowa na dzisiejszy dzień. (。◕‿‿◕。)
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde
#atencyjnyrozowypasek #pokazmorde
WielkiNos +205
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#mlm #fmgroup #carboners
Komentarz usunięty przez moderatora
Niestety aby robić w mlm, musisz poswiecic sporo znajomosci, bo to zwykla piramida finansowa.
@pejczi ja poświęciłem bo znajomi mi nie dadzą pieniędzy czy mieszkania. Rekrutowałem tych debili jeden po drugim i obiecywałem im gruszki na wierzbie. W miesiąc zarobiłem tyle co w dobrej pracy na etacie rok #!$%@?łem.
W mlm chodzi o to aby wybić się na szczyt tej jak to nazywacie piramidy.
Mam w #!$%@? znajomych co są wyśmiewanymi "diamentami" i mają w #!$%@? kasy, domy bez kredytów itd a mam też innych z mlm, którzy nic nie zarobili a wciskają ile to hajsu z tego nie ma a nawet na zimówki do golfa 3 brakuje.
Przyjaciół nigdy nie wydymam ale zwykłe
1. Zaprzecz, że rekrutujesz, żeby nie pomyśleli, że werbujesz do piramidy finansowej:
2. Zapomnij się i zalicz wpadkę przyznając się, że jednak twoja działalność polega na werbowaniu:
"More specifically, pyramid schemes—also referred to as “franchise fraud” or “chain referral schemes”—are marketing and investment frauds in which an individual is offered a distributorship or franchise to market a particular product. The real profit is earned, not by the sale of the product, but by the sale of new distributorships."
I na dokładkę polskie prawo:
Tak wygląda przeciętny entuzjasta MLM i tak też sobie ciebie wyobrażam: