Aktywne Wpisy
Clefairy +434
Niech Konfiarskie trolle, które mają tutaj 12-godzinne dyżury przestaną kłamać na temat Konfederacji i sugerować, że jest to partia wolnościowa, która chce obniżyć podatki i jest w czymkolwiek merytoryczna.
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie
Konfederacja została obecne przejęta przez narodowych socjalistów z Ruchu Narodowego, i wszelcy wolnościowcy już dawno opuścili te środowisko. Obecnie nie znajdziemy żadnego spójnego programu wyborczego Konfederacji i cała ich aktywność polityczna polega na populistycznych TikTokach Mentzena, który jest sterowany przez PiSowca Wiplera. Nie
Onde +258
@emcter: masz i to potężny: między tym co jeszcze widać w lusterku, a tym co już widać przez boczną szybę.
A jeśli kogoś interesuje moje zdanie, to w ciężarówce bok samochodu w lusterku widzę (pomaga to przy przejeżdżaniu koło przeszkód), za to w osobówce "o grubość gazety" go nie widzę - i tak wiem gdzie jest, wiem że
@emcter: chyba jakby cie mrówka wyprzedzała. masz jakieś logiczne wyjaśnienie tego fenomenu? xD
Komentarz usunięty przez autora
BTW nikt nie prowadzi statystyk ile wypadków spowodował martwy punkt, więc imho argument z dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)