Aktywne Wpisy

cleopatre +44
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często

Haerbin +11
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie

Kto ma któryś i coś powie? (plusy/minusy)
Przeiadam się z Szajsunga S4 i potrzebuje dual sim bo noszę 2 telefony i mam dość.
Możesz coś napisać o nim? Jak długo używasz ? Wersja dual sim? Ile pamięci ? Jakieś wnioski ?
Kumpel ma Mi6 a przesiadł się z S4 właśnie i bardzo chwali. Jacka da się przeboleć jeśli ktoś nie potrzebuje bardzo, ale np ja na pewno Mi6 bym nie brał bo jack... ( ͡º ͜ʖ͡º)
aliexpress? banggood?
bo nie zamierzam ryzykować VATu kontroli i czekać miesiąc na paczkę z chin -jeden mirek tu dziś opisywał jakieś chocki-klocki ze zmianą -bez jego wiedzy ani woli - przesyłki z rejestrowanej na jakąś EU Express Direct czy coś takiego, że nie ma trackingu, że czeka, że maile to tamto.. że w końcu będzie starał się odzyskiwać kasę.... - nie dla mnie. Z 500
https://www.fostertechnologies.pl/pl/searchquery/mi6/1/phot/5?url=mi6