Wpis z mikrobloga

Zobaczyłem w jakimś teledysku na youtube fragmenty filmu champion. I tak pomyślałem, a obejrzę. Która część jest najlepsza? Aktualnie dobre sceny walki>fabuła, ale fajnie, jakby to drugie też nie kulało. Chciałem obejrzeć 4. część, ale można bez 3 poprzednich? Którą obejrzeć?
#pytanie #film
DywanTv - Zobaczyłem w jakimś teledysku na youtube fragmenty filmu champion. I tak po...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DywanTv: 1 częśc nie jest o boyce ale też jest fajna.Dopiero w 2 pojawia sie boyka ale nie jest głównym bohaterem 3 i 4 część są w pełni o boyce ale według mnie 4 taka 6/10.Najlepiej obarzyj sobie wszystkie od początku bo warto
  • Odpowiedz
@DywanTv: Pierwsza część najsłabsza imo bo bardziej o boksie. 2 i 3 najlepsze moim zdaniem, czwórka do oglądnięcia ale taka sobie. Walki świetne w każdej bo to główna esencja tych filmów, fabuła to tylko dodatek
  • Odpowiedz
@Djgrubszy: No, a walki? Teraz mam ochotę na to głównie, na dobre obijanie sobie mordy w niemożliwych akrobacjach XD Jest tam to? O boksie oglądałem filmy, trenowałem trochę i w filmach bokserskich razi mnie jak słabo boks wygląda. A klimat? To są filmy akcji, fabuła jest tam aż taka dobra?
  • Odpowiedz
@Djgrubszy: Oglądałem, był ok, ale trochę mi ciężko było zdzierżyć, że nauczyciel pokonuje typa 30 razy większego. Ale kumam, to nie film oparty na faktach, to mi nie powinno przeszkadzać.
  • Odpowiedz