Wpis z mikrobloga

dostałem dwa strzały z pieści od randomowego kibola, który pytał za kim i skąd jestem. Przedstawię więc 1 protip, który pomoże wam uniknąć takich sytuacji.

1. Kupujesz pistolet
2. Gdy widzisz zbliżającego się kibola strzelasz mu po kolanach, tak naprawdę po strzale w głowę wyjdzie na to samo, wiec sie nie martw.
3. J---c te wasze k---a kluby piłkarskie.
#gownowpis
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Protip- mówisz, że jesteś z wielkiej Polski katolickiej i jesteś za świętym papieżem polakiem JP2. Kibolowi się przegrzewają styki i cię zostawia w spokoju.
  • Odpowiedz
@bohater_o_tysiacu_twarzy: na Śląsku to klasyka... nigdy nie ma dobrej odpowiedzi jeżeli padnie pytanie "za kim jesteś" XD byłem świadkiem kilku takich akcji, jedna z nich była dosyć śmieszna gdy przed dyskoteką gościu z ruchu pyta sie innego "ruch czy gks ?" ten mu że ruch XD a ten jeb mu dwa cepy na morde i tekst " jak jesteś za ruchem to czemu sie nie umiesz bronić" ( ͡°
  • Odpowiedz
@bohater_o_tysiacu_twarzy miałem kiedyś podobna sytuację: szedłem z dziewczyną, znajomym i jego dziewczyną, podbiło do nas 3 sporych typów i się pytają: którędy na dworzec?
Akurat nie byłem z tego miasta, ale tak mniej więcej kojarzyłem, więc mówię : no musicie isc chłopaki CHYBA tedy tedy itd ale nie jestem pewien bo nie jestem stąd. Na co gościu do mnie z ryjem, że jak nie jestem tutejszy to po c--j p------e i
  • Odpowiedz
@bohater_o_tysiacu_twarzy ja miałem raz taką sytuację:
Dworzec główny, gość podchodzi i w--------a mi gonga na ryj aż mi się zamroczyło. Pierwszy raz go w życiu widziałem. Powiedział, że wyglądam na leszcza i mi w-----e na solo. Około 10 osób na wszystko patrzyło. Widziałem, że jest n------y, więc po trzeźwemu nie będę miał problemów i mu spuściłem ostry w------l. Wsiadłem do autobusu wcześniej upewniając się, czy mu się nic nie stało. Szkoda
  • Odpowiedz