Aktywne Wpisy

asustic +16
BMW ...czemu nie jestem zdziwiony,babka miała jeszcze pretensję że ją #!$%@?łem,a te dwa miejsca po bokach były wolne jak parkowała (mój to biały).
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
źródło: temp_file7720353249197201371
Pobierz
Mrs_Agnes +100
Mirki, trzymajcie za mnie kciuki, bo stres, zaraz idę do notariusza podpisać umowę deweloperską na swoje pierwsze mieszkanie - kredyt biorę sama, zakup w #warszawa bez żadnej pomocy rodziców ani państwowych programów, więc boję się jak nie wiem, ale też jestem z siebie dumna.
Dziękuję wszystkim użytkownikom wypoku, którzy udzielali mi rad z kredytem, wyborem mieszkania i poprostu wspierali psychicznie
#rynekpierwotny #nieruchomosci #kredythipoteczny
Dziękuję wszystkim użytkownikom wypoku, którzy udzielali mi rad z kredytem, wyborem mieszkania i poprostu wspierali psychicznie
#rynekpierwotny #nieruchomosci #kredythipoteczny

A tak na serio to graj bez żadnych spoilerów poradników i solucji. Ta gra wgniata w fotel jak się gra za pierwszym razem w ciemno. Naprawdę nie warto sobie tego zepsuć a pierwsze wrażenie możesz mieć tylko
Chodziło mi o jakaś pomoc w razie jak się gdzieś zatne na jakimś problemie.
Poza tym nie ogarniam użycia tej magii i ulepszeń broni, eliksirów itp
eurogamer.pl/articles/2015-05-18-wiedzmin-3-poradnik-solucja
Z magii to 90% quen jak wolisz mieczem siekać. Petarda księżycowy pył na upiory chyba że nie masz to wtedy yrden. Kusza na latejące spisuje się lepiej niź aard imho.
Z eliksirów korzystaj śmiało bo medytacja odnawia zapasy zużywając tylko alkohol którego jest multum wszędzie. Jaskółka jak HP spadnie. Grom/Puszczyk jak coś mocniejszego się trafi. Możesz wejśc w inventory w czasie walki