Aktywne Wpisy
RenkaRenkeMyje +2013
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
UmbertoDalleMontagne +1201
Jaku mieszkaniec zatopionego miasta serdecznie pragne pozdrowic wszystkich zwolennikow zakazu handlu w niedziele. Dzieki wam nie da sie nawet k*rwa wody kupic. Na stacjach benzynowych w promieniu kilkunastu kilometrow juz brak #powodz
Walka była dla mnie bardzo trudna, brzydka do oglądania i na pewno jest z czego wyciągać wnioski. Mój przeciwnik to były mistrz Europy, który pokazał w tej walce doświadczenie i duży spryt. Swoim stylem boksowania, w którym dużo faulował i klinczowal, nie pozwalał mi się rozwinąć i pokazać czegoś więcej. Mogłem może podjąć trochę większe ryzyko w tej walce, ale była to moja pierwsza walka 10 rundowa więc chciałem ostrożnie rozkładać siły, w dodatku czułem że prowadzę na punkty. Najważniejsze, że walka wygrana i pas zdobyty. Na pewno jest to dla mnie cenne doświadczenie. Teraz czekam na kolejne wyzwania i biorę się dalej do pracy.
#bigmaziboksuje #boks #sport #pokazmorde
@BigMazi: no ja nie wiem co sędzia robił w ogóle, tylu fauli to dawno nie widziałem a piłkę oglądam od lat. Nawet po twarzy parę razy dostałeś.