Wpis z mikrobloga

Mirki, nienawidze palaczy i mam taka akcje ze #!$%@? sasiadka- plotkara-spoleczniak pali na klatce czesto. #!$%@? mnie to bo jak sie chce truc to niech to robi w domu albo na balkonie. Moge zrobic cos poza zwroceniem jej uwagi ze sobie nie zycze isc po smierdzacej klatce( ͡° ͜ʖ ͡°)? Niestety babsztyl nalezy do "wspolnoty mieszkaniowej".

#prawo #kiciochpyta #patologiazewsi #niewiemjaktootagowac
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ataxia: jebnij jej woda w pysk zjak bedzie peta w ryju trzymac, bedzie afera i czekamy wtedy na rozwoj sytuacji. Powiesz, jej ze bylo zagrozenie pozarem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Ataxia: należenie do wspólnoty nic Ci nie daje. Możesz wymusić w spółdzielni/wspólnocie wywieszenie "Zakazu palenia" na klatce, bo pewnie taki zapis jest.
I puszczaj głośne bąki za każdym razem kiedy przechodzisz koło niej, a ona pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RRybak: wymusic? Jakas petycja i łażenie do "sasiadek"? Ona cos takiego #!$%@? jak ktos balkon obok, chcial sobie zamontowac klimatyzacje( czy #!$%@? jakis wywietrznik). Oczywiscie nie podpisalem( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ataxia: nie łazić po ludziach. Budynek do kogoś należy i ktoś nim zarządza. Spółdzielnia, zarząd wspólnoty, miasto - nie wiem. Tam prosisz o regulamin lub o wywieszenie takich plakietek.
  • Odpowiedz