Aktywne Wpisy

affairz +140
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
źródło: image_picker_5FC9BB18-C481-4BEB-90F9-041DCCE24A09-81974-000009FBB9F72781
Pobierz
mickpl +127
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci

https://www.wykop.pl/wpis/27225527/hej-kupilem-2017-08-22-xiaomi-m365-w-tomtop-dispat/
otworzyłem dispute na paypalu i dostałem taka odpowiedź:
Do tego dodali najpierw ten nr trackingu który ja dostałem : 1Z3X64Y56851440266
a następnie zmienili na : RL911066855CH
gdzie ten drugi numer to paczka wysłana zamin złożyłem zamówienie (z miesiąc) i to na ukrainę.
Wygląda na to że chińczyki cho mnie oszukać ( ̄෴ ̄)
Poczekać jeszcze chwilę czy przekształcić w roszczenie paypal?
#tracking #tomtop #alipaczka
1. jaki typ przesyłki wybrałeś ? ale jak sądzę, jeżeli masz numer UPSowski (który powinien dotrzeć do Wrocławia. Jesteś z Wrocławia tak jak wskazuje na to tracking ?) to paczkę powinieneś juz dawno mieć. Dodatkowo zmiany w trackingu powinny nastapić już kilka razy.
2. Co na to UPS Polska ? Zadzwoń na infolinię i zapytaj.
3. ale prawdopodobnie paczka nigdy nie została wysłana, tylko zostały wydrukowane etykiety
4. przy zmianach statusu oczywiście są opóźnienia, ale nie trawią 1 miesiąc.
5. wg. opisu itemu na tomtop potrzebują 1-2 dni na przerobienie urządzenia na standardy Europejskie, wiec wysyłka powinna nastąpic najpóźniej 25.08, nastąpiła niby jeszcze dodatkowy