Aktywne Wpisy
daeun +243
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1101
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Kurde mam problem, meczy mnie to strasznie, nie wiem czy ktoś z was tez tak ma... chodzi o to, ze mój partyzant, chce chyba otrzymać jakiś medal za gotowość do służby ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiecie o co chodzi, niewiele potrzeba aby był gotowy do akcji. Wszyscy mówią, ze z wiekiem to przechodzi, ale chyba nie w moim przypadku (26 lvl)... jestem juz zmęczony tym, ze muszę tego napaleńca ukrywać i przekładać go z boku na bok, żeby był niezauważalny. Wystarczy duży tłok w tramwaju i różowa ocierająca się przypadkowo o mnie. To jest nie do zniesienia. Co wy na to? Co zrobić? Znacie na to jakiś sposób? Przeszkadzałoby to wam?
#niewiemjaktootagowac może #niebieskiepaski #rozowepaski #seks ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie. Jakbyś się o mnie otarł wackiem dałbym ci w zęby (ಠ‸ಠ)
Kup luźniejsze spodnie, i spróbuj takiej bielizny:
Od lat nie noszę innej, elastyczna i bardzo wygodna dla pały.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}