Aktywne Wpisy
ATAT-2 +165
Co za ludzie w tych HRach pracują to nie ogarniam. Aplikowałem na pozycję leaderską, gdzie wymagane są przynajmniej dwie wizyty w biurze tygodniowo (bo dbają o relacje itp itd). Spoko.
Bardzo pobieżna rozmowa z HRami i zaczepia mnie kilka dni później babka na linkedinie.
- Dziękuje za rozmowę. Po naszym spotkaniu i przejrzeniu CV chcemy pana zaprosić na rozmowę w biurze w Warszawie. Czy pasuję panu xxx ?
- Dziękuje za wiadomość.
Bardzo pobieżna rozmowa z HRami i zaczepia mnie kilka dni później babka na linkedinie.
- Dziękuje za rozmowę. Po naszym spotkaniu i przejrzeniu CV chcemy pana zaprosić na rozmowę w biurze w Warszawie. Czy pasuję panu xxx ?
- Dziękuje za wiadomość.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
troche #rakcontent
@Fafnucek: oczywiście, nam #!$%@? do tego co kto sobie w domu wiesza. A Tobie #!$%@? do tego co sobie tu piszemy i z czego się śmiejemy. Pilnuj dupę bo zaraz Ci peknie.
@Fafnucek: Zazwyczaj jest to jedna wielka żeżuncja albo złote rady do których lokatorzy mają się całkiem nijak :D
Ludzie, juz nie swirujcie...
chyba że pies zaczyna zaczepiać gości, skacze na nich, to właściciel powinien ogarnąć zwierza
@kwiati: XDDDDDD
@salomea7: no oczywiście, że straszne. Jeśli przychodzi gość do mojego domu to niech się dostosuje do zasad w nim panujących a nie zaczyna mi się wydzierać na, jakby nie było, domownika, szczególnie że to chyba normalne że pies szczeka. Nawet nie na nią szczekał, tylko na coś