Aktywne Wpisy
Jerycho +12
Ja ateista lvl 38 (dotychczas kawaler), moja różowa katoliczka lvl 32 (5 lat po rozwodzie) wzięliśmy wczoraj Ślub cywilny i wieczorem ustawiliśmy status, że jesteśmy małżeństwem. Wśród komentarzy znalazł się komentarz jednej skrajnie religijnej znajomej. Pic poniżej. Zacytuję Ewangelię Św. Łukasza (16:18): "Każdy, kto opuszcza żonę swoją, a pojmuje inną, cudzołoży, a kto opuszczoną przez męża poślubia, cudzołoży." Jaką ripostę byście dali do takiego komentarza?
miku555 +321
Te zdjęcia, ten wywiad - przecież to od razu widać, że go w ogóle nie szanuje...
Ja rozumiem - nie wiadomo co tam się w ich domu dzieje, może im się nie układa, może Robert jest po cichu gejem a żona to tylko broda... nie wiem, nie obchodzi mnie to.
Ale przynajmniej by mu wiochy na socjalach nie robiła.
Po co ona to robi?
#lewandowski #fcbarcelona #p0lka
Ja rozumiem - nie wiadomo co tam się w ich domu dzieje, może im się nie układa, może Robert jest po cichu gejem a żona to tylko broda... nie wiem, nie obchodzi mnie to.
Ale przynajmniej by mu wiochy na socjalach nie robiła.
Po co ona to robi?
#lewandowski #fcbarcelona #p0lka
Dzień dobry. Taka sytuacja. Kupiłem wczoraj "Filety śledziowe w sosie śmietanowym", 160 gram netto, nadruk na opakowaniu 08.11.17 L323 22:46. Firma Lisner znana z TV.
Śledzie miały jedną zasadniczą wadę - brakowało w nich śledzia. Nie to że za mało czy coś - śledzia było 0%. Sam sos, ogóreczki, cebulka itp.
Postanowiłem podzielić się tą informacją z producentem - napisałem im maila na adres ze strony. Odpowiedzi od wczoraj tyle ile śledzia w pudełku - zero. Telefoniczne biuro obsługi nie odbiera, facebooka nie mają (to zdaje się zacna strategia gdy się sprzedaje oszukany produkt).
Ma ktoś doświadczenie z takimi akcjami? Śledzie kosztowały parę złotych i jakoś to przeboleję finansowo, chciałem im dać znać że mają jakiś problem produkcyjny żeby się ogarnęli.
W tym momencie jednakowoż czuję się dodatkowo olewany, więc z chęcią bym rozkręcił jakąś #aferasledziowa
Ale w razie czego - vouai.
nie przydarzyła mi się taka awaria
spokojnie poczekaj - to raczej poważna firma
Też się zażerałem Lisnerem, ich śledzie opiekane w occie są zajebiste. Te w śmietanie czy w sosie koperkowym ostatnio kupowałem rzadziej bo wydaje mi się że przestali trzymać formę - szczególnie w tych większych opakowaniach wydawały sie mniej smaczne niż kiedyś. No ale śledź bez śledzia to jednak słabo ;-)
Spojrzałem na opinie na googlach i nie
Mam gdzieś te ich gówniane śledzie, nie lubię jak mnie ktoś olewa.
Co im napisać?
Czy info o tym że chcę żeby