Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Obiecałem lubej że wykonam dla Niej hula hoop ledowe, mniej więcej takie jak na poniższym linku. Gościu robi to w Ameryce i nie wszystko jestem w stanie dostać w Polsce. how make
Czas mija ( od początku wakacji ) a ja zawodzę (╯︵╰,) jak na razie mam plastikową rurkę przezroczystą oraz 40 diód led 3V i kabelki, na ten moment szukam akumulatorka/ akumulatorków oraz sposobu jak to wszystko połączyć w układzie elektrycznym (wiecie równoległe, szeregowe ...pogubić się można jak wcześniej się nie bawiło takimi rzeczami. Docelowo ma się świecić 30 min . Wiem że takie tematy to na elektroda.pl ale w moim sercu tylko mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°) zatem Prośba ma jest czy ktoś coś pomoże w doborze akumulatorów i całościowym wykończeniu? Jakieś rady na priv lub tutej? Jak mi się uda to zrobić to sam zahulam i wrzucę gifa .. jak niżej
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ dance hula hoop
#elektronika #hulahoop #technologia #sport
Oczywiście takiego wielkiego pudełka z bakteriami nie wsadzisz do rurki, więc zamiast 3x AA baterii - stosujesz bateryjki "zegarkowe" - będzie krócej świeciło, ale będzie, i zrobisz całość w 5 minut...