Aktywne Wpisy
qwerty11 +358
#1z10 #polska #memy #przemyslenia
Mam ból dupy o to co się wyprawia po tym gdy przekozak Artur rozbił teleturniej 1z10. Te wszystkie memy na których się wyśmiewa gościa, jakieś wstawki już polityczne itd i całe to spier*olenie z grup na fb gdzie robi się z wygrywa przegrywa.
Nasze ubogie mentalnie społeczeństwo jest tak #!$%@? ze to się wylewa na każdym kroku nawet w tak prostej sprawie.
Przychodzi Artur z Olimpu i przynosi
Mam ból dupy o to co się wyprawia po tym gdy przekozak Artur rozbił teleturniej 1z10. Te wszystkie memy na których się wyśmiewa gościa, jakieś wstawki już polityczne itd i całe to spier*olenie z grup na fb gdzie robi się z wygrywa przegrywa.
Nasze ubogie mentalnie społeczeństwo jest tak #!$%@? ze to się wylewa na każdym kroku nawet w tak prostej sprawie.
Przychodzi Artur z Olimpu i przynosi
Często słyszałem, że jak ktoś nie chce mieć dzieci to po 25-26 roku życia "coś" w głowie przeskakuje i nagle chce je mieć. Czy coś ze mną jest nie tak skoro nic mi nie przeskoczyło? (oczywiście, że tak przecież mam konto na wykopie) Jak to wyglądało w waszym przypadku? Czy jest szansa, że coś mi jeszcze przeskoczy? #dzieci #zwiazki #antynatalizm
Jaki polecacie darmowy CDN do pobierania video na stronie? Spodziewam się małego ruchu, pliki do 100Mb.
YT odpada, bo można zagnieździć tylko iframe, Vimeo tak samo bez wersji premium.
Zdecyduj się