Aktywne Wpisy

dan-ok +669
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
doghunt +83
W Polsce to #p0lka wykonuje pierwszy krok, nawet jeżeli robisz za minimalną w mcdonalds (o ile jesteś czarny)
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn
NATURA
#p0lka #natura #blackpill #przypadkowymurzyn

Fakt, że ta gra nie wychodzi na platformę, na której najlepiej można by przedstawić ten piękny świat to jest żart... Politykę exclusivów na pojedyncze konsole rozumiem, ale czegoś takiego ani trochę.
Komentarz usunięty przez autora
@Dox3l: @Karol_Polak_Maly: można na to liczyć. Ja się generalnie trzymam poza tą całą wojenką konsolowo-pecetową, ale takiej polityki nie rozumiem ani trochę. Pomijając mniejsze dochody, to po prostu mniej się będzie słyszało o tej grze. Przykładowo przy porównywaniu sprzętu komputerowego wykorzystuje się najpopularniejsze gry AAA, jak W3 chociażby.
@drim:
Znam zakończenie rdr mimo że nie grałem ale co z tego skoro liczy się przyjemność z gry a nie sama znajomość fabuła?
Komentarz usunięty przez autora