Ludzie potrafiący się bawić plusują tradycyjne polskie wesele, a nie potrafiące tańczyć, zgryźliwe przegrywy bez znajomych, co tylko siedzą ze smartfonem i komentują jak kto tańczy i o czym rozmawia, scrollują dalej ( ͡°͜ʖ͡°)
@WilkZWallStreet: Ja jedynak, różowy ma braci o 20 lat starszych, to u niej dziadkowie itp. odpadają. W sumie oprócz nielicznej rodziny to sporo znajomych by się jednak zaprosiło.
Czyli albo lubi się weselną muzykę, albo tylko klasyczną? XD Uwielbiam to generalizowanie na wykopie, i próby #!$%@? komuś, kto ma inne zdanie ode mnie xD W sumie typowa mentalność Januszy na weselu.
Za każdym razem bawi mnie to, jak jest wspominany temat weseli na wykopie. Większość hurr polskie wesela to gowno durr, same janusze i grazyny, idiotyczne, niesmieszne, żenujące zabawy!!!11 mnie to w ogóle nie śmieszy, co to za zabawy i jakieś tańczenie do żałosnej muzyki dla podludzi!! ( ͡°͜ʖ͡°) TYLKO POWAŻNA MUZYKA KLASYCZNA, TYLKO POWAŻNA ROZRYWKA
@SmallCaracan: ale wiesz, że istnieje też coś pomiędzy, a nie
@mbwwr: Na wykopie dalej panuje przeświadczenie że wesela wyglądają jak w latach 90', bo w sumie skąd mają wiedzieć jak wyglądają teraz skoro nie wychodzą z piwnic? ( ͡°͜ʖ͡°) BAWIO SIĘ PODLUDZIE ZAMIAST NA MIRKO POSIEDZIEĆ #!$%@? #!$%@? MEMY MEMY TAK ŚMIESZNIE NOCNA NIE TAGUJ KURHWAAA TO JEST ZABAWA NIE TO CO CHLANIE WÓDY I TAŃCZENIE!
@ninakraviz: To zadziwiające ile osób mnie jeszcze zawoła cytując tylko mój pierwszy komentarz a na pozostałe #!$%@? xD
Fakt, że komuś się nie podoba cała noc przy disco polo i odzieranie się z godności podczas tzw. oczepin (vidrel) naprawdę nie oznacza, że ktoś nie potrafi się bawić.
Nie wiem gdzie ja takie coś napisałem
Ogólnie wszystko fajnie napisałaś, tylko ma się to nijak do mojego komentarza i nawet nie wiem na
#takaprawda #niepopularnaopinia #pdk
Komentarz usunięty przez autora
@mbwwr: Ja nie potrafię tańczyć. A i tak to robię.
Czyli albo lubi się weselną muzykę, albo tylko klasyczną? XD Uwielbiam to generalizowanie na wykopie, i próby #!$%@? komuś, kto ma inne zdanie ode mnie xD W sumie typowa mentalność Januszy na weselu.
a pewnie na afrykańskim wykopie każą plusować tradycyjne chaty lepione z gówna xD, no super tradycja #!$%@?
@mbwwr: Rozumiem, że ty potrafisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SmallCaracan: ale wiesz, że istnieje też coś pomiędzy, a nie
BAWIO SIĘ PODLUDZIE
ZAMIAST NA MIRKO POSIEDZIEĆ
#!$%@?
#!$%@? MEMY MEMY TAK ŚMIESZNIE NOCNA NIE TAGUJ KURHWAAA
TO JEST ZABAWA
NIE TO CO CHLANIE WÓDY I TAŃCZENIE!
Nie wiem gdzie ja takie coś napisałem
Ogólnie wszystko fajnie napisałaś, tylko ma się to nijak do mojego komentarza i nawet nie wiem na