Wpis z mikrobloga

Wołam przez MirkoListy plusujących i komentujących ten wpis (147)

Dodatek wspierany przez Cebula.Online

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @SzalonyAndrzej @summerparty @Gomezo213 @NajwyzszaFormaSztuki @ZapachWanilii @tler @taktoto @FrauWolf @JOluk @crazy_blazer @Jerry664 @StarySkuter @tolstyy00 @KiszeKapuste @Stefan_Gitara @przemek98-57 @der_Narr @xetrov @KiciurA @Dziki_Odyniec
@CigarettesAfterSex wczoraj oglądałem odcinek superwizjera (polecam poszukać i obejrzeć). Mówili tam, że w grudniu zostaną postawione zarzuty wielu osobom. Zaczęli sypać jeden na drugiego. Kilka śmierci z tym może być powiązane, łącznie z samobójstwem na komendzie jednego gliniarza. Ogólnie to już chyba mogą stawiać zarzuty, ale jeeszcze spróbują zrobić ekshumacje i przebadać ciało tego policjanta, czy faktycznie to było samobójstwo, czy jednak kolega po fachu mu pomógł.
Film oznaczyłem na tydzień jako prywatny - dla dobra kanału, żeby tvp przypadkiem się do niego nie dorwało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie potrzebne mi są wyświetlenia generowane przez szmatławce pokroju onet czy wp dla jakiegoś "polityka" Ziobry...
Liczba subkskrybentów mi przez to nie rosła, a mi zależy na tym, by ludzie oglądali program zamiast jakichś polityków.
Film oznaczyłem na tydzień jako prywatny - dla dobra kanału, żeby tvp przypadkiem się do niego nie dorwało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie potrzebne mi są wyświetlenia generowane przez szmatławce pokroju onet czy wp dla jakiegoś "polityka" Ziobry...

@maxciekpl: Jest szansa że film wróci za jakiś czas?