Aktywne Wpisy
Lukardio +79
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +556
Nie bolałoby mnie to gdybym nie występował na fb z imienia i nazwiska lub gdybym komuś faktycznie wisiał chociaż grosz, ale napisać ok. 20 - 30 komentarzy pod różnymi, niepowiązanymi ze sobą postami i użytkownikami ze ja (podlinkowanie z imienia i nazwiska) to złodziej, kradnie hajs, wpłacali mu i znikał - no to k---a, tak mi się w ryja nie pluje. Trzeba podjąć zdecydowaną reakcję. Gdyby to był 1997 to by się to załatwiło w jedną noc, ale (nie)stety czasy już sa mniej radzieckie i trzeba działać formalnie.
Rozumiem ktoś by mnie nazwał k---ą, albo chujem, to wybacze, ale nie złodziejem.
Teraz pytanie: mam jej telefon, po telefonie doszedłem do wszystkiego: miejsce zamieszkania, miejsce zameldowania, miasto rodzinne, miasto obecne, NIP, KRS, nazwa firmy, nazwa firmy ojca, adres firmy ojca, telefon ojca... wszystko na tacy mam podane.
Założenie sprawy prywatnej z art. 212 KK. (pomówienie) to jakieś 200 - 300 złotych. Robić to, u----ć Grażynę i pokazać jej jak się posługuje Internetem i zarobić trochę na prezenty świąteczne dla rodziny?
#grazynacore #januszebiznesu #prawo #ankieta
Co robić z Grażyną
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@furia_narasta: P--------l ją i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jechać z k---ą (╯°□°)╯
... z tym że najszybciej się za to zabiorę za miesiąc - pięc tygodni bo mam drobny przestój finansowy i 300 zł na cywilną sprawę przydatniej mi będzie ulokować gdzie indziej. Mam nadzieje, że nikt mi za miesiąc nie powie że to już nieważna sprawa jak była 2 mc temu (╯︵╰,)
Wołaj
Chociaż pewnie gdzieś za 2 lata sie sprawa skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)